Eläinnäyttelijöistä voi tulla kuuluisia useastakin syystä, mutta vain kourallinen näistä karvaisista näyttelijöistä saa yleison hapuilemaan nenäliinojaan. Bart ja Keiko voivat olla parhaiten palkattuja näyttelijöitä, mutta nämä muutamat eläimet vetävät vertoja kaksijalkaisille vastanäyttelijöilleen.

  • Hatchiko -tarina uskollisuudesta

hatchikoHachiko – tarina uskollisuudesta on Lasse Hallströmin ohjaama elokuva vuodelta 2009. Se on tositarinaan perustuva elokuva akitasta, joka asui Japanissa omistajansa kanssa. Richard Geren esittämä professori pelastaa kadulta akita -koiran, ja antaa sen nimeksi Hatchiko. Hatchiko seuraa omistajaansa kuin varjo päivästä päivään. Omistajan kuoltua uskollinen Hachiko on tätä entiseen tapaan päivittäin vastassa rautatieasemalla 10 vuoden ajan. Hachiko odottaa ja odottaa vuosikaupalla, että hänen isäntänsä palaisi tajuamatta, että omistaja on kuollut. Myöhemmin koira kuolee syopään ja vanhuuteen asemalla odottaessaan omistajaansa.

Hatchikon näyttelijäntaidot vetävät vertoja RIchard Gerelle, ja tarina, taitava koira ja Gere saavat katsojan kuin katsojan herkistymään.

  • Benji

Pinnalta katsottuna näyttää siltä, kuin Benji -elokuva olisi tarina koirasta, joka yrittää kommunikoida ihmisten kanssa pelastaakseen pulaan joutuneita lapsia, kuten Lassie. Elokuva kuitenkin saavutti paljon kehuja siitä, että tarina kerrotaan koiran silmin, ja tästä sekarotuisesta koirasta tuli yksi maailman kuuluisimmista koiranäyttelijöistä. Elokuvasta tuli maailmanlaajuisesti kuuluisa, ja sitä seurasi neljä muuta elokuvaa.

Benji näyttelee elokuvassa paremmin kuin monet kaksijalkaiset kollegansa, ja sai niin yleisöltä kuin kriitikoiltakin parhaat mahdolliset arvostelut.

  • Marley ja Minä

Tämä 2000-luvun elokuva on suuressa suosiossa maailmalla. John Groganin muistelmiin perustuva, Marley ja Minä kertoo tarinan Johnista ja Jennystä, parista, joka adoptoi pennun nimelta Marley, tarkoituksenaan harjoitella lapsien hankintaa varten. Marley todistaa olevansa vaikea, mutta rakastettava koira, ja Marley auttaa Johnia ja Jennyä sekä heidän kahta poikaansa maailman koetellessa heitä. Marley ja Minä on kaikkien rakastama elokuva jo tarinan ja juonen vuoksi, sekä siksi, että elokuva muistuttaa siitä, kuinka lojaaleja koirat voivat olla omistajilleen. Elokuva saa katsojat pauloihinsa, ja etenkin koirien omistajat pitävät nenäliinat lähettyvillä, samoin kuin omat koiransa.

Marley tekee vaikuttavaa työtä näytellessään näiden kahden kuuluisan kaksijalkaisen kanssa.