21 - elokuva kasinohuijauksista

Viime kerralla, kun päivitin Stormheartia, kirjoitin klassisesta komediasta Ace Ventura: Luonto kutsuu, joka on ehdottomasti suosikkielokuvani koskaan. Rakastan todella upeaa komediaelokuvaa ja minusta tuntui, että minulla oli paljon enemmän sanottavaa siitä. Ace Ventura oli upouuden komediaelokuvan alku, ja se oli elokuvasarja, joka teki Jim Carreystä palkatun näyttelijän koko Hollywoodissa. Huhujen mukaan Jim Carrey ansaitsi yli 20 miljoonaa dollaria ensimmäisestä Ace Ventura -elokuvastaan.

Onneksi on olemassa toinen Ace Ventura -elokuva, nimittäin Ace Venturan edeltäjä: Luonto Kutsuu nimeltä Ace Ventura: Lemmikkidekkari. Jos minun on valittava ensimmäisen tai toisen elokuvan välillä, suosikkini on todennäköisesti ensimmäinen. Tämä johtuu siitä, että se oli niin omaperäinen ja innovatiivinen, kun se lanseerattiin 90-luvun alussa. Tosin toinen elokuva on erittäin hauska elokuva alusta loppuun, mutta mikään ei voi todella voittaa alkuperäistä. Joten aion käyttää tilaisuutta kirjoittaa vähän tänään ensimmäisestä elokuvasta!

Alkuperäinen on paras

Ace Ventura -sarjan ensimmäinen elokuva on täynnä klassisia kohtauksia, jotka melkein kaikki elokuvien ystävät muistavat. Jotkut suosikkini ovat, kun Ace sieppaa pienen koiran elokuvan alussa, kun hän putoaa hai-altaaseen juhlissa ja kun hän pakenee mielisairaalasta. Kyllä, tietysti, Ace Ventura on melko lapsellinen elokuva, jossa on paljon vitsejä, joita voidaan pitää hieman sopimattomina, mutta se tekee elokuvasta niin ikimuistoisen. Jim Carrey ei todellakaan pelkää sitä, mitä ihmiset ajattelevat hänestä, ja juuri tämä mentaliteetti tekee elokuvasta niin helpon ja viihdyttävän.

Ensimmäisessä Ace Ventura -elokuvassa Ace saa tehtäväkseen ratkaista rikos Miamin kaupungissa. Amerikkalaisen jalkapallojoukkueen Miami Dolphins on menettänyt kuuluisan delfiin maskotinsa. On käynyt ilmi, että joku murtautui areenalle ja sieppasi delfiinin. Ace Ventura on ainoa henkilö, joka pystyy ratkaisemaan mysteerin. Hänen menetelmänsä eivät ole niin tavanomaisia, ja monien mielestä hän on sekä outo että erittäin vaikea, mutta jonkin ajan kuluttua Ace huomaa kuka varas on. En voi sanoa elokuvasta, koska paljastan liikaa juoni.

Ace Ventura on edelleen elossa

Vaikka jotkut ihmiset saattavat pitää Ace Venturaa huonona elokuvana, ei ole epäilystäkään siitä, että nämä elokuvat ovat vaikuttaneet kulttuuriin hyvin paljon. Ensimmäisen elokuvan julkaisemisesta teattereihin on kulunut melkein 30 vuotta, ja Ace Venturaa voi silti nähdä kaikkialla. Esimerkiksi on yrityksiä, jotka ovat luoneet peliautomaatteja, joilla on Ace Ventura -teema. Ei, en vitsaile, täältä näet!

ace ventura slot game

Voi olla mahdotonta uskoa sitä, mutta niin suosittu on Ace Ventura. Jotkut elokuvat ovat jättäneet suuria jälkiä kulttuurissamme, kuten Kummisetä, Sormusten herra, Harry Potter, Die Hard, Matriisi, Big Lebowski, Shawshank Redemption ja monet muut. Ace Ventura on ehdottomasti yksi niistä kulttiklassikoista ja elää aina elokuvahistoriassa.

On okei olla hieman lapsellinen

Ja aivan kuten Ace Ventura 2, ensimmäisen elokuvan teema perustuu myös eläimiin ja luontoon. Stormheart on blogi eläimistä ja elokuvista, ja Ace Venturassa on monia eläimiä, voit luottaa siihen. Kaikki koirista ja apinoista tappajavalaisiin, delfiineihin ja kotkoihin. Ace taistelee jopa kotkaa elokuvan lopussa! Yhteenvetona tästä elokuvasta voimme sanoa tämän: Älä odota mitään syvää, vakavaa ja mielekästä toimintaa. Sen sijaan, ole valmis nauramaan paljon ja anna itsesi olla hieman lapsellinen. Se on täysin kunnossa!